Szeretettel várunk a csapatunkban!

A Dr. Team – Pesti Egészségközpontunk megbízható, 15 éve működő magánrendelő, melyben az orvostudomány különböző területeiről érkező, jól képzett, több éves gyakorlattal rendelkező neurológus, pszichiáter szakorvos, pszichológus, fitoterapeuta, dietetikus, valamint gyógytornászok, gyógymasszőr és manuál terapeuta praktizál.

Rendelőnk kialakítása során arra törekedtünk, hogy egy olyan nyugodt, jó hangulatú, barátságos és otthonos légkört teremtsünk, ahol szívesen dolgozunk mindannyian és a pácienseink is jól érzik magukat. Csapatunkat pozitív hozzáállás, professzionalitás, empátia és közvetlenség jellemzi. Amennyiben szükség van rá szakmailag is támogatjuk egymást, illetve segítjük egymás páciens körének bővülését is.

Teljesen felszerelt szakrendelőink műszakonként (8.00-tól 14.00-ig és 14.00-tól 20.00 óráig) bérelhetők, rendkívül kedvező feltételekkel! 

Szakrendelőink teljesen felszereltek, minden szükséges eszközzel és ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek.
Az adott szakrendelő bérlésén túl a bérleti díj tartalmazza a fűtés, klíma, takarítás, és a wifi használatát, továbbá a páciensek részére kávét és teát is.
Csapatunk tagjainak egyedi e-mail címet biztosítunk, valamint igény szerint felkerülnek a weboldalra is.
Mivel több szakterület dolgozik a rendelőben, segítjük egymás páciens körének bővülését.

Kiadó rendelőink:

Gyógytornász rendelők (2 rendelő):

A rendelők teljesen felszereltek minden szükséges rehabilitációs eszközzel. Tökéletesen alkalmasak  gyógytornász terápiás rendelésre, 1-2 fő pácienssel. A rendelőkhöz külön öltöző is tartozik.

Orvosi rendelő:

Az orvosi rendelő tökéletesen alkalmas többek között reumatológus és ortopéd szakorvosi rendelésre.

Pszichiátriai, pszichológiai rendelő:

Harmonizáló színekkel és bútorokkal ízlésesen berendezett rendelő, mely néhány kreatív belsőépítészeti megoldást is rejt. Nyugodt, biztos pont a szakember és a páciens számára egyaránt.

Rendeléssel kapcsolatos bővebb információkkal állunk rendelkezésére, keressen bizalommal!

Kapcsolat: Jusztin Gábor ügyvezető
Telefonszám: +36 30 887 97 66
E-mail cím: info@drteam.hu