Ki is Dr. Neuwirth Tamás?

1997-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2001-ben szereztem szakorvosi képesítést fül-orr-gége gyógyászatból. Gyakorló orvosként számtalan olyan beteggel találkoztam, akiknél a különböző fül-orr-gégészeti megbetegedések okozta panaszait az orvostudomány eszközeivel nem sikerült hosszútávon kielégítő módon megszüntetni. Ekkor keltették fel érdeklődésemet az alternatív gyógyászat nyújtotta lehetőségek.
2002 óta foglalkozom sóterápiával.
Praxisomban egyre több betegnek okoz panaszt a túlsúly. Ennek megoldására az INSUMED táplálkozási rendszert tartom a legjobbnak, ezért döntöttem amellett, hogy INSUMED orvosként segítek azon betegeimnek, akik fogyni szeretnének.
A felesleges kilók leadása számtalan betegségben jótékony hatású:

  • cukorbetegség
  • inzulinrezisztencia, PCOS
  • egyéb endokrin betegségek
  • magas vérnyomás, stb.

Amennyiben csak fittebbnek szeretné magát érezni, abban is tudok Önnek segíteni.
Testösszetétel elemzés kontrollja alatt történik a súlyvesztés zsírból, melynek eredményeképpen elkerülhető a jo-jo effektus kialakulása.
Úgy gondolom, hogy a problémák megoldásában komplex terápiára van szükség. Ebben nagy segítséget nyújt számomra a több éves BEMER terápiával szerzett tapasztalatom.
A BEMER egy fizikai hajszálérterápiás készülék, mely a rosszul működő hajszálerek ritmusát állítja vissza a normál állapotába.
Vallom, hogy számos emberi problémát komplex, átgondolt terápiával és hozzáállással lehet meggyógyítani.
Forduljon hozzám bizalommal.

Dr. NeuwirthTamás

Dr. Neuwirth Tamás – Insumed orvos

Kérjen időpontot a  +36 30 455 53 33-as telefonszámon,

vagy e-mailben drneuwirthtamas@drteam.hu

Kattintson ide az árlista megtekintéséhez!

Az alábbi panaszok esetén tudok segíteni Önnek

Fogyókúra

…fogyni szeretne