Ki is Gajda Zoltán ?

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem, mint dietetikus, majd ugyanitt szereztem mesterdiplomát, szintén táplálkozástudományból. A természetes gyógymódok, valamint a természetes életmód iránt régóta érdeklődöm, így természetgyógyászként reflexológusi, gyógynövény terapeuta, valamint fülakupunktúrás-addiktológusi szakvizsgát tettem. Eredeti szakmám szakács. Azt hiszem végzettségeim sokoldalúsága teszi lehetővé, hogy klienseim számára egyedi szolgáltatást nyújtsak. A hozzám fordulókat akár a gyógyulás, akár az életmódváltás során mind az elméleti, mind a gyakorlati megvalósítás terén segíteni tudom.

Praxisom során egyre gyakrabban szembesültem a problémával, hogy sokan pácienseim közül megértik ugyan a számukra elengedhetetlenül fontos életmódváltás lényegét, valójában szeretnének változtatni, tenni az egészségükért, szeretnének fogyni, karcsúbbá válni, betartani mégsem sikerül az előírtakat. A vágyakozás, a sóvárgás a megszokott ízek, a megszokott helytelen táplálkozási szokások iránt túlzottan nagy. Másik gyakori probléma, hogy az új életmód gyakorlati megvalósítása is nehézségekbe ütközik. Eddig nem használt alapanyagok, ételkészítési módok is kihívást jelentenek. A kezdő fogyókúrázok, életmódváltók még nem tudják, hogy melyik alapanyag mivel helyettesíthető, esetleg a régi megszokott ízek hogyan valósíthatóak meg az új étrendjükben.

Számukra állítottam össze egy egyedi csomagot. Ennek során rendszeresen részesítem betegeimet fülakupunktúrás kezelésben, mely a tapasztalatok alapján csökkenti a fent említett tüneteket, a sóvárgást a megszokott, helytelen táplálkozás iránt. Ezen kívül vállalom, hogy a nálam bérletet vásárlókat a kúra ideje alatt végigvezetem az életmódváltás nem könnyű útján. Mindez egy konzultációval kezdődik, melynek során felmérem táplálkozási szokásait. Ezek után megbeszéljük, hogy milyen változtatások szükségesek, és közösen olyan étrendet alakítunk ki, amely egyrészt beváltja a hozzá fűzött reményeket, legyen az a testsúly csökkentése, vagy akár valamilyen betegség tüneteinek enyhítése, és számára is a még betartható kategóriába tartozik. A kúra során betegeim számára telefonon elérhető vagyok, ha az ételek elkészítése, az alapanyagok beszerzése során segítségre van szükségük. Testsúlyuk alakulását a kezelések során ellenőrzöm, melynek alapján étrendjüket, életmódjukat folyamatosan, közösen alakítjuk.

Média megjelenés

Spektrum Home – adventi készülődés (59. perctől)

Gajda Zoltán

Gajda Zoltán – Fitoterapeuta

Kérjen időpontot a +36 30 674 0613-as telefonszámon,

vagy e-mailen: gajda.zoltan@drteam.hu

Kattintson ide az árlista megtekintéséhez!

Az alábbi panaszok esetén tudok segíteni Önnek

Fogyókúra

…fogyni szeretne

Virág

…meddőségben szenved