Ki is Pangl-Szarka Dorottya?

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar dietetikus szakán szereztem diplomát. Az oklevél megszerzése után klinikai dietetikusként szereztem tapasztalatot. A terápiás munkám mellett a helyi Egészségfejlesztési Irodában volt magánrendelésem, valamint egészségnapokon, szűréseken is vállaltam munkát, előadásokat. „Formabontók” néven több alkalommal életmódváltó klubot is indíthattam.

Volt szerencsém a Panhellen étrend-kiegészítőket forgalmazó cég sporttáplálkozási szakértőjeként (él)sportolókkal együtt dolgozni, termékeket fejleszteni, tudásomat sporttáplálkozás témakörében bővíteni. Támogatottjaim között tudhatom Lubics Szilvia és Balla Hajnalka ultrafotó, Spartathlon versenyzőket is.

2017-től 2019 januárjáig a Budai Allergiaközpont, Budai Endokrinközpont és Életmód Orvosi Központ rendelőiben dolgoztam dietetikusként.

Van tapasztalatom étlap- és receptúratervezésben, jelenleg a YOLOFOOD étel házhoz szállító cég menüit állítom össze. Szívesen írok sajtó- és tájékoztató anyagokat és veszek részt média megjelenésekben. Folyamatos megbízásban dolgozom a Centrál Médiacsoporttal, anyagaim offline és online egyaránt megjelennek. A Dia-Wellness dietetikus szakértőjeként cikkeimmel, tanácsaimmal segítem az életmódváltók életét.

Célom, hogy a hozzám fordulók egyéni lehetőségeit, kívánságait figyelembe véve hosszú távon is fenntartható, egészséges életmódot alakítsunk ki – közösen.

Segítek, ha életmódot váltana, ha fogyni szeretne vagy sportolóként teljesítményét kívánja növelni. Nagy tapasztalatom van a táplálékallergiák- és intoleranciák területén, továbbá vallom, hogy a szénhidrát-anyagcserét érintő zavarok (pl. cukorbetegség, inzulinrezisztencia) étrendi kezelése fontos eleme az állapotjavulásnak, illetve az egészség-helyreállításnak.

Úgy gondolom, a megoldás kulcsa mindig az egyénre szabott táplálkozásban van, melyre nagy hangsúlyt fektetek tanácsadásaim során. A szóbeli tanácsokon túl egy részletes, írásban összefoglalt ajánlást is kapnak a klienseim. Forduljon hozzám bizalommal!

Néhány videó:

M4 Sport Szabadidő Magazin – regeneráló sporttáplálkozás

M4 Sport Szabadidő Magazin – kávéfogyasztás

RTL Klub Fitt Mánia – fehérjék

RTL Klub Fitt Mánia – energizálók

RTL Klub Fitt Mánia – zsírégetők

ATV – Jakupcsek plusz

Pangl-Szarka Dorottya

Pangl-Szarka Dorottya – dietetikus

Jelenleg szülési szabadságon vagyok, ezért telefonhívását nem tudom fogadni, de ha bármilyen kérdése van, a szarka.dorottya@drteam.hu e-mail címen szívesen válaszolok.

Kattintson ide az árlista megtekintéséhez!

Az alábbi panaszok esetén tudok segíteni Önnek

Inzulinrezisztencia

…inzulin rezisztenciája van

Cukorbetegség

…cukorbeteg

Ételallergia

…étel allergiája van

Fogyókúra

…fogyni szeretne