Ki is Váradi Szonja?

gyógytornász, gyermekgyógytornász

Váradi Szonja vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta. Gyermekkorom óta a sport, a mozgás kiemelten fontos szereppel bír az életemben. A pályaválasztásom során a mozgás szeretete, illetve a segíteni akarás motivált. Diplomámat 2016-ban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem. 2016-ban a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekklinikáján megkezdtem munkámat, és a mai napig ugyanitt igyekszem nap mint nap a lehető legszínvonalasabb mozgásszervi ellátást biztosítani a gyermekek számára. Szintén erre törekszem a magánrendelésen is, ahol főképp gyermekreumatológiai, gyermektraumatológiai, és gyermekortopédiai kórképek, mozgásszervrendszeri eltérések kezelését végzem.

Klinikai munkám mellett a magán egyészségügyi ellátás keretein belül folyamatosan dolgoztam (és jelenleg is dolgozom) felnőtt páciensekkel is. Esetükben elsősorban krónikus fájdalommal, sérülések rehabilitációjával, gerincproblémák kezelésével, reumatológiai-, és belgyógyászati kórképek kezelésével foglalkozom.

A gyógyító tevékenységem során rendkívül fontos számomra az egyéni állapotfelmérés után végzett, teljes mértékben egyénre szabott gyógytorna alkalmazása. Igyekszem a gyógyulást holisztikus szemlélettel segíteni, maximálisan a páciens testének és lelkének egységét szem előtt tartva dolgozni. Legfontosabb számomra a minőségi, precíz ellátás biztosítása, a bizalom kialakítása a gyermekekkel és a felnőttekkel egyaránt, valamint célom a jó hangulatú, a páciens aktív közreműködésével zajló mozgásterápia kialakítása.

 

Továbbképzéseim:

  • 2018 tavaszán az EULAR szervezet ösztöndíjprogramjának nyerteseként az Egyesült Királyságban, a londoni Great Ormond Street Gyermekkórház Reumatológiai Osztályán több hetes szakmai gyakorlaton vettem részt
  • 3D Scoliosis Terápia Tanfolyam (SpineArt Egészségközpont)
  • Fascia Manipuláció Tanfolyam (Viszen Kft.)
  • Kineziológiai Tape Tanfolyam (Nasara International Taping Akadémia)
  • Játékos Tornaórák Tanfolyam (Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány)
Váradi Szonja

Váradi Szonja – gyógytornász, gyermekgyógytornász

Kérjen időpontot a +36 70 413 9917 telefonszámon,

vagy e-mailben varadi.szonja@drteam.hu

Kattintson ide az árlista megtekintéséhez!

Az alábbi panaszok esetén tudok segíteni Önnek

…gyermekkori mozgásterápiára van szükség

gerincferdülésevan

…gerincferdülése van

fáj a dereka

…fáj a dereka vagy a háta

izomfájdalmak gyötrik

…izomfájdalmak gyötrik

…csípője, térde, válla fáj

Sérülés

…sérülés vagy csonttörés után

…arcideg bénulása van