Mit jelent a GUNA bioterápia ?

A GUNA bioterápia új szemléletű, hatékony, biztonságos és jól tolerálható, természetes hatóanyagot tartalmazó fájdalomcsillapító terápia.
Világszerte több mint 30 országban nagy sikerrel használják a GUNA-MD készítményeket.
A GUNA gyógyszergyár a Milánói Egyetemmel együttműködve több mint 30 év kutatómunkájának eredményeként fejlesztette ki új szemléletű kezelési módszerét. A legmodernebb molekuláris biológia legújabb kutatási eredményeit ötvözték a tradicionális orvoslással, a több ezer éves keleti gyógymódokkal.
A GUNA bioterápia olyan megoldást kínál, mely az ízületet egységes szervként kezeli, az ízület funkcionális és strukturális helyreállítását célozza meg.

Mit tartalmaznak a GUNA ampullák ?

A GUNA készítményei szövet specifikus növényi és ásványi segédanyagokat és kollagént tartalmaznak. A kollagén egy zselatinos fehérje, amely megtalálható az inakban, porcokban, ízületekben és csontokban egyaránt. A GUNA készítmény a saját kollagén szintézis indukciója által segíti a miofaszciális rendszer regenerációját, így a szövetek tartószerkezete megerősödik. Elősegíti az ízületi, porcos vagy ínas terület újjáépülését, ezáltal magát a fájdalom kiváltó okot szünteti meg.
A GUNA MD kollagén terápia elősegíti a szövetek regenerációját, gyors fájdalomcsillapító hatásával enyhíti, megszünteti a mozgáskorlátozottságot. Stabilizálja az ízületeket, így megelőzi további károsodásukat.

Mi a GUNA bioterápia előnye ?

A készítményt injekció formájában használjuk. A terápia során az adott terület nyomásérzékeny és akupunktúrás pontjain alkalmazzuk, a kezelés a beteg számára kis megterheléssel jár.
Hatásos, jól tolerálható, nincs ismert mellékhatása, ellenjavallata, nincs allergiás reakció. Nem kell számolni gyógyszer interakciókkal, természetes hatóanyagokat tartalmaz. Nem csak a tüneteket szűnteti meg, az elváltozás okát kezeli. Nincs a WADA dopping tiltólistáján, így élsportolóknál is alkalmazható.

Milyen panaszok esetén alkalmazzuk az MD kollagén terápiát ?

Poszturális ( tartási ) gerinc fájdalom, merev nyak-szindróma, a gerinc ízületeinek degeneratív elváltozásai következtében kialakuló fájdalom, porckorong-rendellenességek, végtagokba sugárzó fájdalmak, zsibbadások. Különböző ízületi fájdalmak, alagút szindrómák.

dr. Garancz Eleonóra ?

Dr. Garancz Eleonóra – neurológus

A GUNA bioterápiás kezeléseket az alábbi panaszok esetén ajánljuk


Fáj a feje

…fáj a feje

fáj a dereka

…fáj a dereka vagy a háta

izomfájdalmak gyötrik

…izomfájdalmak gyötrik

…csípője, térde, válla fáj

Zsibbadás

…zsibbadást érez

Sérülés

…sérülés vagy csonttörés után